Haluan Karva-Kaveriksi

Rakastaako eläimesi vieraiden ihmisten halaamista ja rapsuttelua? Haluaisitko jakaa eläimesi tuomaa iloa myös muille kuin itsellesi? Liikenisikö sinulta vähintään tunti aikaa kuukaudessa vapaaehtoistyöhön?

Mikäli vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä olet oikealla sivulla. Karva-Kaverit käyvät vapaaehtoistoimintana ja ilmaiseksi ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia, mielenterveyskuntoutujia, lapsia ja nuoria erilaisissa laitoksissa ja tapahtumissa. Turun alueella meillä on tällä hetkellä jo noin 40 kohdetta ja kysyntää olisi enemmänkin. Haemme jatkuvasti lisää karvakkoja iloiseen joukkoomme.

Testimaksu on 50€ ja se sisältää kuluvan vuoden (kalenterivuosi) jäsenmaksun, yhden eläimen testauksen, toimintapassin, eläimen liivin/nauhan ja vakuutuksen. Seuraavista saman talouden eläimistä maksu on 15€/eläin.
Turun alueella järjestetään vuosittain vähintään 2 testiä, toinen keväällä ja toinen syksyllä.

TURUN ALUEEN SEURAAVA TESTI:

Seuraa ilmoitteluamme yhdistyksen pääsivulta! Vaikkei testiä sieltä löytyisikään voit aina ilmoittaa kiinnostuksestasi osoitteeseen turku@suomenkarvakaverit.fi, olemme sinuun yhteydessä testipäivän varmistuttua.